Woensdag 13 December 2017.

   
 
 

Home

Dyckhaven

Mededelingen

Worstenbroodjes en kerstbrodenWorstenbroodjes en kerstbroden

Aan alle Argoleden,

In samenwerking met Bakker Bekkers organiseert Argo de jaarlijkse verkoop van worstenbroodjes en kerstbroden voor de kerstdagen. Het kerstbrood wordt gemaakt van een heerlijk rijk gevuld met een mengsel van rozijnen en krentjes en gebruineerde Hazelnoot stukjes en natuurlijk overheerlijke Amandelspijs en wordt verpakt in een feestdoos.

Argo viert in 2018 haar 50 jarige jubileum. Daarom heeft deze actie dit keer een feestelijk tintje. Dit jaar krijgen onze 5 beste verkopers een extra lekkere beloning. Zij krijgen een workshop ‘worstenbroodjes maken’ aangeboden door Bakker Bekkers. De winnaars krijgen voor de kerstdagen persoonlijk bericht en worden op de website van Argo bekend gemaakt.

Op zaterdag 12 mei worden er overdag activiteiten georganiseerd voor alle leden om dit met elkaar te vieren. In de avond is voor alle leden van 16 jaar en ouder een feestavond. Noteer de datum vast in de agenda.

De bestelling kun je op woensdag 20 december tussen 19:00 en 19.30 uur afhalen in de hal van het zwembad.

Worstenbroodjes: € 7,00 (6 stuks)
Kerstbrood: € 7,00

Geef je bestelling door via het bestelformulier (de bestelling is definitief wanneer het geld is overgemaakt). Maak het geld over naar rekeningnummer NL10RABO0103284214 t.a.v. G van Wanrooij. Vermeld daarbij duidelijk je naam met bestelling.

Inleveren van bestellingen kan tot uiterlijk zaterdag 16 december.

Voor vragen kun je contact opnemen met:
Gijs van Wanrooij: wpc@zw-argo.nl

Copyright (C) 2001-2017 - Redactie zw-argo.nl. Alle rechten voorbehouden / All rights reserved. Hosting: Trido Internet